Кристина Патрашкова, Рафи u Весела Нейнски са част от гостите в ефира

 

Тази неделя „Станция Нова” очаква цяло нашествие от любимци на публиката, а  всички те са добре познати от телевизионния екран и участието си в хитови риалити продукции. 
 
В рубриката „Съпругите” на гости на Мая и Жени ще бъде цял отбор участници в различни издания на шоуто Big Brother. Митьо Пищова, Киро Скалата и Весела Нейнски ще припомнят любимите си моменти от първия VIP сезон на най-известното риалити у нас, както и ще коментират звездите в Big Brother All Stars. 
 
Очаква ни и премиерата на първото съвместно видео на Десислава и нюйоркския продуцент Алек Сандер – „It ain't over”. Специален гост в студиото ще бъде Кристина Патрашкова, която ще представи в ефир книгата,  посветена на преживяванията  и впечатленията си от VIP Brother 2012. 
 
По-късно в предаването зрителите ще видят още риалити звезди, но този път от музикалната сцена на „X Factor”. Финалистите в голямата надпревара Рафи, Боги, Ангел и Мойсей ще разкажат за последните новини около проектите си, а още един талантлив участник  – Jason Brad Lewis ще представи най-новото си парче на сцената на „Станция Нова” . 
 
Преди това в неделния ден, в ефира на „Удавете водещия”, Любен Дилов-син ще посрещне водещата Марта Вачкова. Актрисата Елен Колева, заедно с участничката в Survivor Меги Дерм и природозащитникът Елица Енева ще дискутират темата "За или против отглеждането на домашни любимци в жилищни кооперации".  
 
Друг актуален въпрос – "Защо българите не протестират масово", ще разнищят продуцентът Андрей Арнаудов, редакторът Юлий Москов и изпълнителният директор на Националния борд по туризъм –  Поли Карастоянова.