От 9 юни, от понеделник до петък от 22.30 часа гледайте новия сериал по Нова

В ефира на Нова стартира актуалната и драматична история за борбата за политическа власт, личните жертви и последици за хората. След премиерния епизод в неделя, „Правителството" продължава да се излъчва  всеки делничен ден от 22.30 часа.  

 

Награда за най-добра актриса от Монте Карло, приз от Датския телевизионен фестивал и отличия за най-добра телевизионна драма, най-добра актриса и най-добър монтаж от филмовия фестивал в Берлин бележат бляскавия старт на поредицата. Подобно на американския си братовчед "Западното крило", хитовата поредица разкрива света на политическите игри, заплатения личен и обществен живот на политиците, медиите и репортерите, които следят техния възход и падение.

 

Главна героиня на екрана е Биргите Ниборг, силна жена и политически лидер, която благодарение на амбицията и огромните си усилия осигурява на партията си голяма изборна победа. В личния си живот Биргите има щастлив семеен живот със съпруга си и двете си деца. Дали обаче ще успее да бъде водещ политик и в същото време да остане вярна на себе си?

 

Главната актриса – Сисе Кнудсен, придобива международна слава и признание още след първия сезон на „Правителството".

 

След успешния си дебют, тя вече е смятана за една от най-добрите актриси на своето поколение, а партньор на екрана й е друг известен датски актьор –  Михаел Биркиер. Какъв е животът на персонажите им и какви всъщност са тайните „на" и „отвъд" политиката, ще разберем от 9 юни в „Правителството".

 

От 9 юни, от понеделник до петък от 22.30 часа