Какво вещаят звездите тази седмица

Астрологът Даниела Евстатиева представи хороскопа за периода 25 ноември - 1 декември в „Здравей, България” по Нова ТВ. Ето акцентите от седмичния хороскоп, а подробностите вижте във видеото. 
           
Овен
Настроението на представителите на знака през периода ще е в пряка зависимост от състоянието и атмосферата в техния дом. Не можете да загърбите семейно-партньорските си задължения, дори да сте претоварени с работа.

Моля, дръжте под контрол финансите на домакинството си. Именно на 26 и на 27 ноември ще ви се наложи, въпреки желанието си да дадете отчет или да обосновете направените разходи, решенията си в тази връзка.

Телец
Темата за любовта продължава да е актуална при вас в края на ноември. Причината: вътрешна потребност от емоции. Да се надяваме, че не преувеличавате както своите чувства, така и тези на отсрещната страна?

Анонсът за седмицата иска да ви предупреди, че сте склонни заради интимни преживявания да загърбите задълженията си. Бързам да поясня, че семейният живот, децата и техните интереси трябва да са на преден план, за да не излезете от периода с усещането за разминаване.

Близнаци
Стихията на емоциите ви е завладяла, подчинила е напълно действията ви. В момента, в които отсрещната страна не е на вашата вълна, търсите обяснение за поведението й, като пускате в ход мнителността си.

Възможно е да преминете през периода с по-малки недоразумения и без кръстосване на шпаги, ако се опитате да поясните на отсрещната страна кое е проблем за вас.

Рак
Трудно начало имаше за вас този ноември. Очаквайте затруднения и в края му, когато потребности и очаквания ще се разминат с предложенията от делника. Не бързайте да се екзалтирате или ядосвате. Няма нищо извънредно в дните.

Наситени с възможности за успехи в работата ще са 25, 26 и 29 ноември. Моля, запомнете тези дати. Възможно е да стигнете до идеи, които да напълнят след време джобовете ви. 

Лъв
Мислите ви са отправени към бъдещето, но не за да се успокоявате, че то ще е по-добро, а защото ви вълнува как ще живеят вашите наследници, съмишленици. Нищо чудно да изскочат имуществени въпроси за приключване.

На 27 и на 28 ноември не сте в състояние да премисляте спокойно ходовете си, тъй като животът и делникът ще са многообразни, в повечето случаи непредвидими.

Дева
Явно разчитате на собствените си сили. Трябва да ви предупредя, че там, където и когато става дума за чувства, всичко може да се очаква. За да се справите с обстоятелствата, сега се нуждаете от стратегия.

На старта на периода не разполагате с достатъчно енергия. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Предпочетете да не насрочвате важни делови срещи на 26 ноември. 

Везни
Пари и взаимоотношения са двете най-важни, но и конфликтни теми при вас към края на ноември. Не мога да ви обещая, че ще сте жертвоготовните, когато става въпрос за семейни и финансови неуредици.

Парите, тяхно придобиване/ разпределение, както и всичко, свързано с тази тема, ви вълнуват твърде много. Безпокойството по отношение на материалната сигурност е лош съветник.

Скорпион
Зодиакът днес има във ваше лице дипломати-медиатори. Узурпирали сте правото да посредничите и ще го оползотворите пълноценно, подхващайки покрай това и своите отношения, от които не сте доволни.

Вашето поведение прави впечатление. За добро или не, вие привличате хорското внимание. Не се надявайте, че нещо може да остане скрито. Спазвайте закона.

Стрелец
Вие сте отново любопитни за света и за случващото се. Философствате на всякакви теми. Настроението ви позволява да се включите в обществена дейност и да разширите контактите на професионална основа. Предстои ви стъпка напред.

Задължително е да сте готови за действие. Очакват от вас да проявите интерес към дейности, които спомагат за общия просперитет. Отличен момент за групова работа.

Козирог
Важно е да привлека вниманието на представителите на Козирог с тазседмичната прогноза: те имат нужда да разпускат, да отпуснат душата си и да се наслаждават на живота.

Давам си сметка колко рядко се появява подобна възможност и колко неподготвени са да я грабнат. Каквото и да подхванете, помнете, че планетите ви подкрепят. Не забравяйте да се допитате до интуицията си при взимането на решения.

Водолей
Стремете се, моля, да сте по възможност дистанцирани от случващото се. Дори да не е в плановете ви за момента, смятам, че едно пътуване или среща с друга култура, с нова информация ще отвори очите ви за реалността на живота ви.
 
На 27 и на 28 ноември светът ви е преизпълнен с любов и чувства. Всичко друго бледнее, губи смисъл и значение. Повече от ясно е, че това не трае дълго. Грабнете момента и му се насладете.

Риби
Продължавате да се носите по повърхността на делничното, защото не ви се иска да заравяте мисли в трудоемката задача да го подредите. Колко още ще издържи стратегията ви ли? Не много. 

Продължавате да се нуждаете от дискусии и разговори, в които да обсъждате идеите си. Вашите заложби няма да останат незабелязани. Очаквахте този момент и няма да го пропуснете.