Петър разказва за причините да се раздели със скъпия си предмет заради X Factor

Преди две седмици наш зрител ни изпрати в писмо, в което ни моли да дадем покана на дъщеря му за любимото й предаване в ефира – X Factor. В замяна той ни изпрати нещо скъпо за него – табела с надпис „Образцов дом”. Освен покана за един от концертите, ние срещнахме момичето с финалистите от шоуто.

 

Петър написал писмото за пет минути, на крак. Логото на предаването също направил лесно, защото има собствена печатница. Освен това се оказа не по-малък фен на X Factor от дъщеря си Пламена.

 

Таткото помага, като се разделя с мил и скъп предмет. Пламена научава за инициативата на баща си от телевизията. Вижда писмото в ефир. Всеки от тях има свой фаворит в предаването. „На този етап смятам, че всички са добри, но моят фаворит е Наско. Мисля, че той е Х факторът”, казва Пламена.

 

Нелина е моята фаворитка, но мисля че Наско ще спечели. В него има много сериозен Х фактор, има харизма. Децата го харесват”, смята Петър.

 

Въпреки че Нелина е любимката на Петър, той не пропусна да направи подарък на рапиращия спортист Наско. Даде му ВИП карта за посещение на всички мачове на баскетболния отбор на Ямбол.