„На кафе” с Мика, след като напусна бляскавото танцувално шоу по Нова

„Изненадващо беше отпадането от Dancing Stars”, коментираха в студиото на „На кафе” Мика Стоичков и партньорът й на дансинга Тодор, които напуснаха танцувалното шоу миналата седмица. „Тръгнахме си изненадващо, защото бяхме на елиминации с най-готиния ни танц”, обясни Мика. Двамата бяха единодушни, че са започнали да отбелязват градация и подобрение на дансинга.

„Тя вложи старание, много съм доволен. Ако имаше шанса да остане още малко в шоуто, бях сигурен, че нещата щяха да тръгнат по различен начин”, категоричен е Тодор. „Въпреки изморителните и продължителни тренировки, Мика се справи, тя е номер едно”, подчерта той. Мика разказа също за нейната травма в гърба, която се е обострила при танците. 

Въпреки че напусна шоуто, участието в Dancing Stars ще остане едно от най-хубавите неща в живота й, тъй като е срещнала нови приятели. 

Целия разговор на Гала, Мика и Тодор, както и коментарите на членовете на журито за нейното участие вижте във видеото тук. Не пропускайте елиминациите в Седмицата на киното в Dancing Stars от 20.00 ч. по Нова.