Захари Бахаров издържа тежките условия на пътя, за да се срещне с поредния щастливец

Обиколката на „Национална лотария" продължава и тази седмица.

 

Първата спирка на екипа на предаването е късметлията Георги Мичев от град Разлог, който е горд собственик на чисто нов лек автомобил от играта „На крачка от късмета“. Щастливецът разказва, че е закупил билета, който го отвежда в студиото на Национална лотария, с последните си два лева, а за късмет в шоуто го придружава сестра му Цвети. След като печели колата, всички в града са го поздравявали и са му честитили новата придобивка, а момичетата от Разлог имат все по-голям интерес към късметлията. „Пожелавам си все така да имам същия късмет“, казва пред камерата Георги. 


Сияна Стоянова от град Белослав участва в играта „Сейфове“. Игра за утрояване на натрупаната сума от 7 500 лева в първия кръг и спечели 22 500 лева. След като две и половина години е купувала билети, младата дама решила да ги регистрира всички и не след дълго най-голямото ѝ желание се сбъдва – да участва във втората игра на предаването „Национална лотария". „След играта животът ми се промени към по-добро, все по-хубави неща ми се случват. Завърших си магистратурата, а с печалбата си купих кола, която е най-големият и най-мечтан подарък“, разказва усмихнатата Сияна.


Водещият на „Национална лотария" Захари Бахаров си стегна багажа за село Гьоврен и стоически издържа тежките условия на пътя и множеството завои, за да се срещне с поредния щастливец, а именно Рашид Ходжа, който преди време спечели 50 000 лева от билет „Лото +“. С наградата Рашид е направил ремонт на дома си, по който смята да нанесе още корекции, а останалата част от сумата ще запази за „черни дни“.


Иван Иванов от град Провадия участва в играта MEGA JACKPOT и си тръгна от студиото на „Национална лотария" със сумата от 12 500 лева. За емоциите от предаването споделя, че не е вярвал, че Колелото на късмета ще му отреди игра за един милион лева. С печалбата е зарадвал сина си Марио, който го подкрепя в участието му, с нов телефон и незабравима семейна екскурзия до морето, направил е ремонт на кухнята, а останалата част ще запази за по-късен етап, когато са му необходими.


Всяка седмица „Национална лотария" раздава 14 награди от допълнителната игра „Специален втори шанс“ на стойност между 100 и 2 000 лева. Водещият на предаването Захари Бахаров горещо съветва всички участници да регистрират кода на непечелившите си билети на сайта www.7777.bg или на телефон 0700 42 100, защото съдбата обича упоритите.


Не пропускайте да гледате предаването Национална лотария всяка събота от 19:30 часа, само в ефира на Нова телевизия.


Билетът „Лото Зодиак“ е първият от палитрата на Национална лотария, с който имате възможност да спечелите цели пет награди от 100 000 лева и то с помощта на вашата зодия. Закупувайки късметлийското талонче, играете в три игри и имате 16 шанса за печалба, а наградите, които крие са на обща стойност точно 11 270 000 лева.