Бензиностанция с отговор към Нова телевизия заради сигнал на зрител

„На 21 август в 8:20 ч. ми бе съставен акт за управление на велосипед по ул. „Райко Даскалов”. Впоследствие разбрах, че има наредба на община Пловдив, с която се забранява карането на велосипед по тази улица. За съжаление няма знаци, които да регламентират това и аз бях наказан с акт. Благодарение на служителите на общиска полиция, аз съм принуден да заменя велосипеда си с автомобила и да допринасям за замърсяването на така или иначе един от най-мръсните градове в Европа”, пише потребител на NovaNews.bg.


Ето и останалите сигнали, излъчени в „Здравей, България”:


„Гориво в повече”. По този сигнал Нова телевизия потърси отговор от бензиностанцията. Оттам твърдят, че имат сертификат за качество, проверка, направена на 8 август, съответства на изискванията на наредбата.


Фирма запорира джипа на кмета на Смолян и още девет коли. Служебният автомобил на кмета бе запориран от консорциум „Светлина”, който обслужваше уличното осветление на фирмата. Тя е извадила изпълнителен лист за над 444 000 лева. Под запор са всички девет автомобила на общината, както и общински имот от над 5000 квадрата в града. Отговорът на кмета може да гледайте ТУК.


„Нарушение на санитарно-хигиенните норми в жилищен блок”;


„Паркиране на истински "инвалиди"”;


"Курортът" Созопол”;


„Колоездачът - враг в Пловдив”;


„Един прекрасен залез”.


Изпращайте още Ваши сигнали и снимки в рубриката „Моята новина” на сайта NovaNews.bg