Кореспондентът на Нова в САЩ Ясен Дараков с първи реакции и интервюта със звездите в „Здравей, България” този понеделник от 6.20 ч. по Нова

Голямата нощ на големите победители и големите губещи в света на киното предстои. Тази нощ, в неделя срещу понеделник, в Лос Анджелис започва 87-ата церемония „Оскар”.  Кореспондентът на Нова в САЩ Ясен Дараков разказва как върви подготовката на церемонията.

„Погледите на всички ще са вперени в 24-те номинирани, които ще минат по червения килим, но дори тези от тях, които няма да бъдат наградени, ще бъдат утешени с подаръци на стойност 160 000 американски долара за всеки”, разкрива Ясен Дараков. Менюто за бала след церемонията също е впечатляващо и включва порции стриди, всяка от които е на стойност 1300 долара.

Кои ще са големите победители на вечерта? В последните години именно залозите превърнаха суматохата около призовете на Американската филмова академия в национално развлечение, което много прилича на барбекюто за 4 юли. Водещата на предаването „Събуди се”  Мирослава Иванова и светският репортер Мон Дьо също на правиха своите прогнози.

Кои ще са победителите според тях и какви подаръци ще получат номинираните за „Оскар” звезди, гледайте във видеото.

Не пропускайте преките включвания на Ясен Дараков с последни новини и интервюта от  червения килим на „Оскарите” в сутрешния блок „Здравей, България” този понеделник от 6.20 ч. по Нова.