Вокалистът на известната рок банда Europe открива шоуто за преобразявания в момента по Нова

Сцената на „Като две капки вода“ ще бъде окупирана от новата версия на Джеймс Бонд – r&b явлението Криско в шоуто в момента по Нова. Поводът е образът на Джъстин Тимбърлейк и главната шпионска роля, която рапърът ще трябва да изиграе. Основен акцент в подготовката се оказа сериозната хореография, която е запазена марка за Джъстин Тимбърлейк. Рап изпълнителят ще трябва не само да преодолее притеснението си от танци, но и да покаже завидна координация с балета и майсторски отработени движения, характерни за световноизвестния изпълнител. Малко по-късно самият Криско ще види свой двойник на сцената в лицето на Ненчо Балабанов.

Жана Бергендорф ще донесе слънце и добро настроение под звуците на реге тон с Боб Марли, а Маца ще представи едно от култовите парчета на Дони „Шапка на цветни петна“. Кралят на поп фолка Азис ще се превърне в поп идола на всички времена – Майкъл Джексън. В звездните превъплъщения няма да липсва и образа на Шер, който ще качи Филип Аврамов отново на високи токчета. Бутонът на късмета донесе на Нона легендарното сопрано Мария Калас, а на Джуджи – нежната половинка от дует „Каризма“. 

„След образа на Бойко Борисов хората по улиците не ме гледат като „актьорчето“, а като човек, който респектира“, сподели Ненчо Балабанов пред Лора Крумова и Галя Щърбева в „Комбина” по Нова, които обявиха, че е крайно време имитаторът да се срещне лично с премиера. Вежди Рашидов и Жорж Ганчев се оказаха следващите умело представени лица от популярния актьор, който завърши импровизацията с думите „Мечтая си никой да не се сърди, когато го имитирам“. Актьорът добави, че дава всичко от себе си в „Като две капки вода“ и се радва, че с някои от превъплъщенията изненадва дори и самия себе си.

Вечерта на новите преобразявания ще бъде открита от вокалиста на една от най-известните рок банди в света – Europe. Кой ще се окаже преобразен като фронтмена на култовата група? Как ще се справят осемте звезди с новите преобразявания? Ще разберете в „Като две капки вода” в момента по Нова.