Не пропускайте развръзката на „Лудогорец Арена” тази вечер от 19.00 ч. по Diema Sport

Отборите на Левски и Лудогорец се срещат в битка на полуфинала за Купата на България тази вечер в Разград. Двубоя от 19.00 ч. можете да проследите на живо в ефира на Diema Sport, както и в Gong Play

„Сините” фенове ще отправят поглед с надежда към Разград, където техният отбор ще изиграе може би най-важния си мач до края на сезона. Левски остава във Втората шестица и сега всички мечти на „синята” общност са отправени към Купата на България, където евентуален трофей би спасил сезона на тима. Левски не е печелил турнира от 2007 година насам, а това е единственият шанс за тима на Стойчо Стоев да стигне до евротурнирите.

За целта обаче Левски трябва да постигне добър резултат на „Лудогорец Арена”, за да има възможност да атакува класирането в реванша на „Георги Аспарухов”.

Гостите обаче не могат да разчитат на подценяване от страна на Лудогорец. Шампионите до голяма степен вече могат да се чувстват сигурни за шампионската си титла и сега ще съсредоточат усилия и за Купата, тъй като целта им е нов дубъл. Старши треньорът Георги Дерменджиев обаче ще трябва да се справи без двама от ключовите си състезатели - капитана Светослав Дяков и защитника Козмин Моци, който е със спрени права за кунг-фу удара срещу Стефан Николич от ЦСКА.

Двубоя можете да гледате тази вечер от 19.00 ч. директно по Diema Sport, както и в Gong Play

Снимка: БГНЕС