Гледайте ЦСКА – Ботев Пловдив от 17.30 ч. и Левски – Славия от 20.00 ч. на живо в ефира на Diema Sport, както и в Gong Play

Отборът на ЦСКА ще направи 11-ти опит да се разпише в противниковата врата. „Червените” ще пробват да вкарат първия си гол през 2015 година в Коматево днес, когато гостуват на Ботев Пловдив в мач от 30-ия кръг на А група. Двубоя можете да следите днес от 17.30 ч. на живо в ефира на Diema Sport, както и в платформата Gong Play.

Главен рефер ще бъде Цветан Кръстев, а статистиката сочи, че „Армейците” нямат нито едно поражение в мач от „А” група под ръководството на този съдия.

Любопитен факт е, че освен ЦСКА другият отбор в шампионата, който няма победа в плейофната фаза, е тимът на Ботев. Последният успех за пловдивчани датира от 15 март, когато се наложиха с 2:0 именно над днешния си съперник, но в мач от редовната фаза на шампионата. Двата тима са с най-лошия точков актив от мачовете в плейофите. ЦСКА има едва четири, докато Ботев три.

Днес ще се изиграе и друг двубой от „А” група. В мач без никакво значение във втората шестица Левски приема Славия в най-старото столично дерби. На практика двата тима не могат да променят позицията си във временното класиране. Левски е седми с 50 точки, докато Славия е на деветата позиция с 37. Мача между Левски и Славия от 20.00 ч. и също можете да следите на живо в ефира на Diema Sport и в платформата Gong Play.

Повече четете в Gong.bg
Снимка: LAP.bg