Ексшефът на правната комисия в НС се е отдала на кулинарията в Монтана, пише в-к „24 часа"

 

Бившата шефка на правната комисия в парламента Искра Фидосова стана майстор готвач. След като слезе от политическата сцена, нотариусът се е отдала на любимото си занимание - кулинарията, в Монтана. В обедната си почивка асистира в приготвянето на отбрани ястия, пише в петъчното си издание вестник „24 часа”.


Видимо отслабнала, Фидосова глези колегите юристи с максипорции във ведра атмосфера. За да се превърне в корифей на гурмето, са необходими усет и умения, коментират магистратите.
В ресторанта на Темида пиршеството за небцето е издигнато в култ. Сред предпочитаните ястия са бяла чорбица, пълнени пилешки гърди и сьомга на тиган.

 

Рецептите са изпитани, традиционни и с акцент върху италиански специалитети. Гаранцията е, че продуктите не съдържат ГМО, а са доставени от домашни стопанства и фермери с най-качествена продукция от биоземеделието.


Пълния преглед на печата от петък гледайте във видеото.