Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ и смути изборната нощ - гледайте ситуацията и събитията на живо

Тандемът с най-голям опит в отразяване на избори Ани Цолова и Виктор Николаев ще води специалното студио „Свободни да избираме” на живо от НДК с начален час 18.00 ч. Очаквайте победители и победени с интервюта първо по Нова. Гостите при Ани и Виктор ще търсят отговор на въпроса: „Изтрезняхме ли от демокрацията?”, а множество горещи теми и коментари в студиото ще допълнят изборната картина. 

В деня на вота репортерите на Нова отново са близо до хората в цялата страна. 20 новинарски екипа на медията ще следят на живо изборния ден и нощ и ще бъдат навсякъде, където нещо се случва. Нова ще разчита и на 6 000 000 репортери – зрителите от цялата страна, които могат да подават сигнали в рубриката Моята новина на сайта Novanews.bg.  

Студиото на Нова телевизия ще е едната гореща точка, която ще следи и предава най-актуалното от страната, а другата ще е изнесена – на площадите в София, Пловдив и Варна. За да е още по-близо до хората, Нова ще излъчва на живо най-интересното от изборния ден на специално изградени видеостени – пред НДК в София, на площад Централен в Пловдив и на площада до община Варна, между 18.00 и 22.00 ч. Хората с активна позиция могат да споделят в какъв град искат да живеят и защо е важно да гласуваш. А след края на изборния ден предстоят директни включвания на кандидати и симпатизанти от най-горещите точки в страната.

Не пропускайте да се запознаете с резултатите от вота на местните избори и референдума с Ани Цолова и Виктор Николаев от 18.00 до 23.00 ч. по Нова. Не пропускайте да научите всички събития от изборния ден в централната емисия на Новините на Нова от 19.00 ч. по Нова.

Най-интересното от деня на вота, временните резултати и какъв е изборът на нацията и града – можете да следите в сайта Novanews.bg, във Facebook страницата на Новините на Нова, както и в канала на Новините на Нова във Vbox7.com и в YouTube. Всеки ще може да види онлайн какво показва националният референдум за електронно гласуване и кого избира неговият град, както и първите анализи на някои от най-утвърдените социолози в страната.