„Така да е” е най-добра колаборация с артист от друг стил за 2015 според 359 Hip-Hop Awards

Финалистът от трети сезон на X Factor Атанас Колев се нареди сред големите победители на четвъртите 359 Hip Hop Awards. На церемонията снощи младият рапър си тръгна със специалната награда Тийн идол за 2015 и наградата за Най-добра колаборация с артист от друг стил.

За четвърта година 359 Hip Hop Awards събра елита на българското хип-хоп общество. Академията и феновете разпределиха общо 24 статуетки в различните категории. За втора поредна година съвсем очаквано специалната награда за Тийн идол на 359 Hip-Hop Awards бе връчена на Атанас Колев. Дуетът на хип-хоп сензацията и Мария Илиева пребори конкуренцията в категорията Най-добра колаборация с артист от друг стил.

По време на церемонията Атанас Колев изпълни микс от хитовите „Така да е” и „По-добре”, който обра овациите на публиката. Дуетната половинка на рапъра Мария Илиева е на турне в САЩ и Канада и не присъства на церемонията, но изпрати специално видео послание до феновете и зрителите.

От сцената Атанас благодари на феновете за подкрепата и обеща, че ще продължава да дава всичко от себе си и да се развива. Новия му сингъл очаквайте съвсем скоро.