Вижте кои късметлии спечелиха от моментните игри на предаването

Национална лотария раздаде парични и предметни печалби на стойност 824 000 лева в предаването ден след Гергьовден. В студиото се състоя и традиционната среща на спечелили от моментните игри. 

Най-големият късметлия тази седмица е Стойно Пенков. Той се прибра в село Ивайло с чек за 500 000 лева, спечелени от „Златните пирамиди 3”. 

„Златното съкровище” пък позлати със 100 000 лева Иван Иванов от Димитровград, а „Златните пирамиди 3” зарадваха с 50 000 лева Ивайло Асенов от Кюстендил. „Перфектният подарък” направи по-богати с 10 000 лева Венцислав Иванов от Перник и Виолетка Гергова от Плевен.

По 10 000 лева грабнаха и Иванка Николова от Пловдив от билет „Печалба за цял живот”, Иван Гергев от Велинград от „Златното съкровище” и Елена Христова от Добрич от „Бинго Лото”. Гергана Дакова от София увеличи бюджета си с 6 000 лева от Лото играта „Големият джакпот”, а „Лото Спорт” донесе 5 700 лева на Пламен Белчев от село Царева ливада.

С печалба от 5 000 лева могат да се похвалят Методи Цанков от Плевен от „Лото 6 от 47”, Емилия Горова от Асеновград от „Кеш по 10”, Ангелина Димитрова от Игнатиево от „Кеш по 20”, Селиме Ахмед от село Здравец  от „Лото Зодиак” и Христина Кънева от София от „Супер Лото +”. Чекове за печалба от 5 000 лева си прибраха у дома и Даниела Дончева от Разград от билет „Златните пирамиди 3”, Айдън Али от село Тодор Икономово от „Лото +”, Костадин Койчев от Плевен от „Златната 7” и Емил Петелов от село Хвостяне, заложил на „Монте Карло рулетка”. 

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.