Студиото се намира в новия офис на най-голямата дигитална медийна компания в страната Нетинфo

Първата българска продуцентска и дистрибуционна компания в България 7Talents вече разполага с уникално по рода си студио за създаване на онлайн продукции. Компанията, част от дигиталното портфолио на Нова Броудкастинг Груп, ще осигури за свободно ползване на всички свои партньори – влогъри и музикални артисти, богата палитра от високотехнологични ресурси. Квалифициран екип от млади и креативни професионалисти, специализирани в различни области, вече е ангажиран в заснемането на хитови онлайн продукции, между които е първият уеб тийн сериал у нас „Не така, брат”, а още нови изненади предстоят съвсем скоро.      

„Студиото на 7Talents  е добре планирана инвестиция, чиято цел е да даде поле за изява и да вдъхнови нашите настоящи и бъдещи партньори, отдадени в създаването на атрактивно видео съдържание”, коментира изпълнителният директор на Нетинфо Христо Христов. 

Новото студио е част от изцяло обновения офис на най-голямата дигитална медийна компания в страната Нетинфо, който от пролетта на тази година се намира в сградата на Нова Броудкастинг Груп. Интериорът на работното пространство, проектиран от топ експерти в областта, е подчинен на идеята за общуване и споделяне, а индустриалният дизайн, отвореният план и общите зони напълно отговарят на бизнес духа и корпоративното ДНК на организацията. Общият дом на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп е още една стъпка, част от стратегията за интегрираното развитие на бизнес групата.  

7Talents e първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network - MCN), която се занимава с продуциране и дистрибуция на онлайн видео. 7Talents е част от най-голямата дигитална медийна компания в България Нетинфо – собственост на Нова Броудкастинг Груп.