Гледайте срещата на живо днес от 16.00 ч. по Нова

Белгия е единственият отбор, който няма спечелена точка в Група Е на Европейското първенство във Франция. „Червените дяволи” бяха считани за фаворит от голяма част от футболните специалисти в първия си двубой на шампионата срещу Италия, но претърпяха поражение с 0:2. Сега момчетата на Марк Вилмотс ще се опитат да обърнат нещата в своя полза.

Срещата между Белгия и Ирландия е с начален час 16.00 на Стад де Бордо и ще бъде предавана в ефира на Нова и Diema Sport, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg

Лидер в класирането на Група Е е Италия с 6 точки, на второто място е Северна Ирландия с 1 точка, следвана от Швеция със същия актив. Белгия е на последно място без пункт.

Спортната програма в ефира на Нова днес започва в 15.00 ч. с предаването „Rendez-vous” и спортно студио преди срещата Белгия – Ирландия. Повече четете в Gong.bg

Футболните фенове могат да гледат и двубоя Исландия – Унгария от 19.00 по БНТ1 и БНТ HD, както и Портулагия – Австрия от 22.00 ч. в ефира на Нова и Diema Sport. 

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.