Телешки език с леща и зелен сос в „Бон Апети”
-
„На кафе“ с Боряна Калейн, Ирен Кривошиева и рожден ден с Азис
-
Цвети и Филип от Hell’s Kitchen: Всяка една милисекунда в Кухнята на Ада е от значение
-
Заслужена победа в "Сделка или не"
-
Ранчеви срещу Дичеви в "Семейни войни"
-
„Sesame Турнири на волята" стартира с грандиозен първи кръг на 15 март от Бургас
-
„Пресечна точка“: За какво трябва да харчи държавата и има ли раздор сред управляващите
-
Дамите стягат багажа на мъжете в “Един за друг”
-
„На кафе“ с Боряна Калейн, Ирен Кривошиева и рожден ден с Азис
-
Цвети и Филип от Hell’s Kitchen: Всяка една милисекунда в Кухнята на Ада е от значение
-
Заслужена победа в "Сделка или не"
-
Ранчеви срещу Дичеви в "Семейни войни"
-
„Sesame Турнири на волята" стартира с грандиозен първи кръг на 15 март от Бургас
-
„Пресечна точка“: За какво трябва да харчи държавата и има ли раздор сред управляващите
-
Дамите стягат багажа на мъжете в “Един за друг”
-
„На кафе“ с Боряна Калейн, Ирен Кривошиева и рожден ден с Азис
Менюто в кулинарното предаване в понеделник от 11.30 ч. по NOVA
Истински букет от летни рецепти очаква зрителите в предаването „Бон Апети” тази седмица по NOVA. В понеделник кулинарите Лора и Стоян ще предложат идея за страхотно средиземноморско предястие под формата на крекери с маслини и розмарин. Към тях ще приготвят и прочутия каталунски сос „Ромеско” с изобилие от ядки. Основното ястие ще бъде разкошен телешки език с леща и зелен сос, който е еднакво апетитен както топъл, така и студен.
Точните рецепти ще научите в „Бон Апети” в понеделник от 11.30 ч. по NOVA.
Редактор: