Гледайте тв играта тази вечер от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни" по NOVA участваха семейство Бомбови и семейство Стратеви. Това бе петото поредно участие на отбора Бомбови и затова бе много важно за тях да го спечелят. Концентрирани и уверени, шампионите отново стигнаха до победата, като дадоха само първия рунд на своите опоненти.

В "Бързи пари" те събраха 200 точки и прибавиха още 5000 лева към сметката си, както и бонус от 5000 лева като петкратни победители. Общата сума с която Бомбови си тръгнаха от играта, е 21 000 лева.

Тази вечер ще видим две съвсем нови семейства – кои са те и кой ще победи – гледайте "Семейни войни" с водещ Цветомир Иванов тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.

През този сезон зрителите ще научат какво мислят мъжете и жените относно обичайни въпроси от ежедневието, а отговорите и разликата в мисленето ще изненадат и най-върлите скептици. Във Facebook страницата на предаването можете да тествате своите отговори, където всеки ден ще бъде публикуван въпрос, който ще бъде зададен още същата вечер в предаването.