Ангел Джамбазки и адвокат Николай Хаджигенов в студиото на „Събуди се”

„Омразата продава, с парите купуват гласове. Определена част от политиците продават омраза. Насочено е към определен кръг избиратели, събират гласове с голямата кошница. Това е дебилен всевдопатриотизъм”, заяви адвокат Николай Хаджигенов.

„Патриотизмът не е да строяваш деца пред паметника на Левски или да продаваш омраза по телевизора. Патриотизмът е нещо, което се прави сега в момента и хората, виждайки го, осъзнавайки го, се гордеят със страната си, със своите избраници, а в България това не се случва”, заяви Хаджигенов.

„Ние сме последователни в своята политическа позиция и тя не се е променяла”, заяви евродепутатът Ангел Джамбазки. Той уточни, че е влязъл във ВМРО през 1994 година и усилията им вече дават резултати. „Нормално е нашите политически противници да се дразнят от това и да ни осмиват”, заяви Джамбазки.

Що се отнася до случая с Елин Пелин, където имаше протести срещу сирийско семейство със статут на бежанци:

„Хора, които не са стъпвали в едно населено място, оценяват част от българските граждани, разделят българските граждани. Една част от българските граждани биват наричан глупави, необразовани, селяни и тн. А не сте отишли да ги видите, да ги питате как живеят, какви са им проблемите”, заяви Джамбазки.

Повече по темата гледайте във видеото