Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Поредната среща на късметлиите се проведе в предаването на Национална лотария на 4 март. 34 щастливци получиха чекове за страхотни печалби от моментните и лото игрите на Национална лотария. В шоуто бяха раздадени печалби за 1 242 601 лева.

Евелина Николова от град Бобов дол откри 14 думи в билет “Кеш Кръстословици” и тази събота получи чек за страхотните 250 000 лева. Билет “Лото +“ ощастливи с 200 000 лева Димитър Данчев от Велинград, а със 100 000 лева Мустафа Адем от село Смирненски. Чекове за суми от 100 000 лева получиха също Камелия Симеонова от село Игнатица от билет “Златната 7” и Николай Тошев от София от допълнителните тегления на играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”.

По 50 000 лева грабнаха Орхан Нури Хака от град Варна и Боряна Маринова от Плевен от билет “Американско Бинго”, Петър Гогов от Пловдив от билет “Златните пирамиди 4”, и Димитър Димитров от град Девня от билет “Лото +”.

Митка Петкова от град Ямбол спечели околосветско пътешествие от билет “Коледен календар”. В шоуто тя предпочете паричната равностойност на пътуването и грабна чек за 15 000 лева. По 10 000 лева спечелиха Светлана Краузе от Бургас от билет “Супер Лото +”, Ели Александрова от София от играта “Лото 6 от 47”, Веселин Стоичков от Радомир от билет “Кеш Кръстословици”, Калоян Иванов от град Варна от играта “Златната топка”, Юсеин Юсмен от село Розино от билет “Лото +” и Величка Венкова от Димитровград от билет “Мега Пакет”.

Със страхотни печалби по 6000 лева от играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” забогатяха Ирина Хайрулина от Варна, Косьо Сотиров от Бургас, Славчо Михайлов от София, Радослав Коцев от град Силистра и Савко Савов от град Сливен. Играта “Лото Спорт“ зарадва с по 5000 лева Георги Йончев от Пловдив и Борислава Асова от село Лозен.  Билет “Кеш кръстословици” пък донесе по 5000 лева на Рашко Иванов от Перник и Ивелина Ангелова от Средец, а “Супер Лото +” зарадва със същата сума Димитър Гаргов от село Калояново и Валентина Иванова от Враца. Билет “Американско бинго” също раздаде две печалби от 5000 лева на Ася Чакърова от Варна и Бойка Христова от Перник.

С по 5000 лева набъбнаха бюджетите и на Рангел Илиев от село Йоаким Груево от билет “Лото +”, Владимир Малчев от Русе от билет “Златните пирамиди 4”, Иван Иванов от село Арнаутито от билет “Ново Бинго”, Николай Петров от Гълъбово       от билет “Златното съкровище”, и Радка Митева от село Шкорпиловци от билет “Златната 7”.

Вие може да сте следващият късметлия, който ще стане част от дългия списък с късметлии на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.