Темите в предаването в понеделник от 9.30 ч. по NOVA

Предаването "На кафе" в понеделник по NOVA ще се включи на живо от “Хай стрийт” - българската улица в Лондон, за да чуят притесненията на нашите сънародници там за промяната на положението им във Великобритания след Брекзит. Те ще разкажат какво мислят за изказването на министър-председателя на Обединеното кралство Тереза Мей за затягане на режима за пребиваване на европейски граждани на острова след 15 март и как ще има се отразят новите административни мерки.

В здравната рубрика на предаването доктор Папазова ще разкаже за новите методи за отслабване, които ще ни подготвят да влезем във форма за предстоящите летни методи. Зрителите ще видят нови физически упражнения, специална иглотерапия и природни средства, които ще помогнат за свалянето на излишните килограми.

Гала ще изпие своето кафе с ДесиСлава и Фънки, които ще споделят своите емоции от старта на новия сезон на “Като две капки вода”, споделяйки две различни гледни точки – на участник и член на журито. Екипът на предаването ще отведе зрителите и зад кулисите на шоуто за преобразяване, за да видят каква атмосфера цари там преди лайв.
Не пропускайте "На кафе" в понеделник от 9.30 ч. по NOVA.