Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария потегли на лятно турне из страната, за да провери как се е променил животът на щастливците след печалбите. Село Порой бе една от първите спирки на турнето в предаването на 1 юли по NOVA. Оттам е късметлийката Нели Петрова, която си спечели чисто нов Citroen Elysee от играта "На крачка от късмета".

"Много съм доволна от автомобила", каза щастливката и добави, че често си спомня за емоциите от играта. Нели сподели, че редовно изпробва късмета си в Национална лотария.

"Когато ме избраха да участвам за колата беше изключително емоционален момент", каза победителката. Нели сподели, че е много щастлива от срещата си с водещите Захари Бахаров и Рая Пакова. "Всичко ме впечатли – самото студио, игрите. Емоцията беше толкова голяма, че някои моменти даже ми се губят", каза късметлийката.

Щастливката пожела на всички участници да изпитат тръпката от печалбата. "Национална лотария носи късмет и щастие на хората. Пожелавам на всички този късмет и щастието, което изпитах аз", каза Нели.

Сейфовете на Национална лотария ощастливиха със 75 000 лева късметлийката Маргарита Кулева. В специалното лятно издание на предаването екипът на Национална лотария й бe на гости в град Бургас, за да провери как продължава животът й след печалбата.

"Когато ме избраха да участвам в играта "Сейфовe" не можех да повярвам", разказа щастливката и добави, че е била много развълнувана. Маргарита сподели, че е била сигурна във всяко едно число, с което е играла, тъй като е заложила само на рождени дати на семейството.

Щастливката участва в предаването в навечерието на Великден и освен страхотната сума грабна и чудесен таблет. Маргарита сподели, че е била много щастлива от победата и възможността да утрои печалбата си.

"Тогава ми идваше да подскачам, но се сдържах", каза участничката. Късметлийският билет, който ѝ осигури участиe в шоуто и незабравимите емоции, и печалби, е "Супер Лото +".

"Чувството е неописуемо. 75 000 лева е доста голяма сума", каза съпругът на късметлийката. С печалбата семейството е погасило кредитите си. Подновили са се с телевизор, лаптоп, печка за готвене и пералня, а голяма част от парите са заделили за апартамент.

Захари Бахаров и Рая Пакова посетиха и най-късметлийския град Ямбол и гостуваха на ТОП късметлията на 2017 г. Димитър Митев. 61-годишният шофьор влезе в историята, като грабна първия по големина джакпот в България от 12 милиона лева. Рая и Захари провериха как живее късметлията след рекордната печалба от играта "ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ".

"Добре съм, гледам си здравето и обръщам внимание на себе си", каза щастливецът. Първите промени в живота му вече са факт. Димитър се е подложил на операция и вече не носи очила. Късметлията показа на Захари и Рая и своето жилище, в което кипи цялостен ремонт.

"Ще има екстри, които досега не съм могъл да си позволя", каза Димитър и издаде, че една от тях е джакузи. Милионерът е подновил и старата си кола, като вече се радва на мечтания автомобил.

"Новата кола е съвсем различна и ми е мечта. Нигога не съм вярвал, че мога да имам такава придобивка", каза Димитър. Той е зарадвал с нов автомобил и своя племеник Мариан.

След като съдбата му се усмихна с печалбата на рекордния джакпот от 12 милиона лева, Димитър вече се чувства много по-различно. "Винаги съм казвал, че съм карък, но този път се случи обратното", каза топ късметлията. Димитър пожела на всички участници да вярват в късмета си и да спечелят.

Големият късметлия Илиян Игнатов от Русе също беше посетен Национална, за да разкаже как се чувства след страхотните печалби от Национална лотария.

В края на 2016 г. щастливецът спечели джакпота от 150 000 в играта "МЕГА ДЖАКПОТ", а съвсем скоро позна петица в играта "Лото 6 от 47" и грабна чек за 5000 лева.

"Винаги съм вярвал, че ще спечеля", каза Илиян и добави, че се чувства голям късметлия с две печалби от лотарията. Част от първата си печалба Илиян е вложил в своя бизнес, като си е купил бус и нови машини. С парите си е взел и джип, като планува останалата част от печалбата да изхарчи за жилище.