Не пропускайте обиколката по следите на късмета в събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров се срещна с първата милионерка от Национална лотария Доника Христова от град Сливен. Преди  три години голямата късметлийка спечели 1 000 000 лева от билет “Мега милиони“.

“Много добре съм, вече се чувствам по-убедена в себе си“, каза милионерката. С печалбата щастливката си е купила две жилища – едно в София и едно на Черноморието. Доника показа новия си апартамент в столицата на водещия Захари Бахаров, както и снимки от прекрасните места, които е посетила след печалбата.

“Мога да кажа, че в момента съм много щастлива“, каза Доника. Късметлийката разказа, че преди няколко месеца е сбъднала мечтата си да посети остров Бали. Много често пътува и из Европа, както и в Дубай.  Доника сподели, че възнамерява да пусне собствена модна линия. “По идея на Доника започнахме проект, който се надяваме до няколко месеца да реализираме“, каза приятелят ѝ Цветан. Милионерката сподели, че продължава да пробва късмета си в Национална лотария и пожела много късмет на всички участници в игрите.

Лятното турне на Национална лотария продължава, а друга спирка в шоуто на 15 юли по NOVA бе село Първенец. Екипът на предаването посети късметлията Троян Михайлов, за да провери шофира ли новия си Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета”.

“Предаването беше много хубаво“, каза късметлията и добави, че въпреки оспорваната игра е бил много спокоен. Късметлийският билет, който му осигури участие в шоуто, е “Супер Лото +”. “Не вярвах до последно, че мога да спечеля“, сподели Троян. Въпреки това призна, че се е зарадвал много след като беше изтеглен първи за играта.

Новата придобивка е повод за радост в цялото семейство. Троян и неговата съпруга Елена споделиха, че са много доволни от печалбата. “Автомобилът е прекрасен, доста икономичен, пъргав, друго си е новата кола“, каза късметлията. Троян разказа, че се чувства много добре след предаването и често си спомня за приятните емоции в шоуто.  “На всеки пожелавам да играе, да регистрира с надеждата, че ще спечели. Аз съм доказателство за човек, който не вярваше, но спечели“, каза още Троян.

Не пропускайте да видите как Национална лотария промени живота на късметлиите, спечелили с нейните билети и Лото игри и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.