Не пропускайте завръщането на забавното предаване тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Обичаното шоу “Господари на ефира” стартира своя 15-сезон тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.  За радост на зрителите, на екран отново ще се появи култовият дует водещи Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. 

“Работим по новия сезон повече от месец.  Ще започнем с един материал за един производител на помпички за таксита, защото държавата спи и всеки си прави каквото си иска. Валери Симеонов е героят на лятото с тези акции, които направи, ще имаме интересно видео и за него тази вечер”, разкри продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян в “Здравей, България”.

“От самото начало знаех каква е посоката на развитието на предаването. Още от първата година, но трябваше да се сформира добър екип и да се изберат теми”. Така Джуди коментира факта, че през последните години шоуто залага не само на хумор и забавни видеа, но и на сериозни журналистически разследвания.

“Всеки ден хора ме спират, за да ме сигнализират за техните проблеми. Ние със Зуека сме лица на предаването и затова ги насочваме към репортерския екип.” , сподели Димитър Рачков.

"Господари на ефира“  ще открият 15-ия сезон на с урагана на века "Ирма“. Ще се включят от Флорида, за да проследят как някои наши сънародници не признават природните закони. Хумористичният поглед на предаването няма да подмине култовите фрази, които премиерът Бойко Борисов сътвори по време на визитата на френския президент Еманюел Макрон. Ще излъчат и тяхното предложение за X Factor – един претендент със завидни умения с йоничка. За финал ще отпразнуват началото на сезона и най-българския празник - Съединението на България, с доза бисери и "шампан“ от братята роми. 

Какви изненади още са подготвили “Господари на ефира” за старта на своя 15-ти сезон, ще разберете тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.