Гледайте в предаването от 23.00 ч. по NOVA

“Господари на ефира“ тази вечер по NOVA ще забавляват зрителите с голяма доза гафове от родния ефир. За начало ще копаят дълбоко за исторически артефакти на необичайни места с професор Божидар Димитров. Ще се опитат да ударят джакпота, но ако се размине с техния късмет, то поне ще се посмеят с водещите по БНТ 1. Оттам отиват право в СКАТ, където доктор Деянов за малко да се поболее от здравни зрителски въпроси. Ще покажат как отново успяхме да станем за смях пред чужденците, дори и на върха на планина Витоша. После ще се разходят до Враца, за да проучат сигнал от завлечени с хиляди левове за мним бизнес със закуски за затвора. Ще завършим с няколко мили, летни спомени в интернет класацията “На Рояци Точка Ком“.

Гледайте “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Всички зрители, които искат да подадат сигнал, могат да се свържат с екипа, избирайки кратък номер *3333 за всички оператори. Желаещите да сигнализират вече ще разполагат с по-бърз и лесен начин за контакт, както в работно време с директна връзка, така и в извънработно, когато могат да запишат своя сигнал за несправедливости, с които са се сблъскали. 

Притежателите на смартфони могат да се възползват от визуалното меню на “Господари на ефира“ през безплатното мобилно приложение Star Phone, което им предоставя бърз достъп за контакт, връзка към уебсайта и социални медии, както и възможност да направят предложение за “Златен скункс“ или “Бяла лястовица“. Приложението може да бъде изтеглено и чрез сканиране на QR кода от картинката под текста.