За броени часове на тел. 112 са приети стотици сигнали за затиснати коли от паднали клони

След тежкия и обилен сняг - аварийните екипи още са на крак. За броени часове на спешния телефон 112 са приети повече от 200 сигнала за затиснати автомобили от паднали клони в района на София.

Затрупана със сняг кола в движение - хит в интернет (СНИМКИ)  

Столицата осъмна със стотици паднали дървета, клони и скъсани жици. Аварийни екипи не смогваха да се отзоват на всички сигнали.

ЗАРАДИ СНЕГА: Затруднен трафик в Родопите (ВИДЕО)

От спасителните служби съветват да бъдем особено внимателни, докато преминаваме край дървета с натрупал сняг и надвиснали клони, защото те са потенциални убийци.

Фандъкова: Основните булеварди в столицата са почистени

Огромен клон се е стоварил на пътя към подлез и на метри на спирка на градския транспорт. За щастие няма пострадали. В рубриката ни „Моята новина” получихме множество сигнали за паднали дървета, които са нанесли щети на автомобили.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ „МОЯТА НОВИНА” ТУК

Обилният сняг създаде проблем и в метрото. На метростанцията на Летище София покривът протече. От столичния „Метрополитен” обясниха, че подгизналият перон е заради силния западен вятър. Снегът е проникнал през полуоткритата козирка и затова ще добавят решетки, които да затворят отвора през зимата.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.