Нора Караиванова, Ники Станоев, Виолета Асенова, Силвия Петкова и Краси Тодоров влизат в луда кулинарна надпревара

Селекция актьорски подправки, музикални изпълнения и завидна спортна дисциплина поднася “Черешката на тортата” през следващата седмица всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

В понеделник начало на кулинарното дерби поставя певицата Нора Караиванова. Изпълнителката смайва участниците не само с музикални способности, но и с готварски заложби. За своята вечер Нора залага на 5-степенно меню - микс от зелени салати, три вида разядки, предястие, изкусително основно ястие и ефирен десерт угаждат на капризите на небцето. Уютната атмосфера, вкусните ястия и музикалното предизвикателство на талантливата домакиня се грижат за доброто настроение на звездните гости.     

Във вторник за кулинарен дебют се готви актьорът комедиант Ники Станоев. Той пренася заразителното си чувство за хумор в кухнята. Ники обича изобилието от вкусове, но пази специален хранителен режим - гостите ще опитат класическа салата с нестандартни подправки, таратор от авокадо, разядки, бургери и полезен десерт. Ястията, които приготвя актьорът, са по рецепти от неговия хранителен режим. Участниците се наслаждават на разнообразни вкусове, интересни истории, а изненадата на вечерта са персоналните подаръци, подготвени от домакина.

Третият домакин в кулинарната седмица – водещата на Спортните новини на NOVA Виолета Асенова, е привърженик на традиционната кухня. Тя ще смае гостите с любими гозби от детството, а менюто й включва богата салата, класически пълнени гъби, таратор със специална добавка, мусака със съвременна презентация и лек домашно приготвен десерт. Вечерта е изпълнена с изобилие от смях, ведро настроение и арт изненади.

В четвъртък за представление в кухнята се готви красивата и харизматична актриса Силвия Петкова. За своето меню, тя залага на свежи и пресни продукти - витаминозна салата с кокосови стърготини, домашно приготвена питка по стара бабина рецепта, основно ястие от пресни картофи и пиле и любимата на всички бисквитена торта. Топлата домашна атмосфера, приятните разговори и нестандартната изненада гарантират успешния завършек на вечерта.

Седмичният кулинарен маратон ще закрие музикантът Краси Тодоров, който ще покани гостите си на вечеря сред природата. Менюто, приготвено в полеви условия, включва брускети с риба тон, халуми, два вида салата, прясно уловена риба и здравословни бананови палачинки. Чист въздух пълни дробовете, вкусни ястия засищат стомасите, а песните край огъня са истински еликсир за душата на участниците.

Кой от участниците в кулинарното дерби ще спечели плакета на шеф Иван Манчев предстои да разберете следващата седмица по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.