Гледайте играта тази вечер от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на “НеСемейни войни“ отбор “Поп фолк” победи семейство Толеронкови с резултат 703:0 точки, което е непостиган до сега рекорд в играта. В “Бързи пари“ поп фолк фуриите не успяха да съберат 200 точки и се зарадваха на 1000 лева от това предаване.

Любимите ви певици ще се завърнат отново в играта съвсем скоро, а тази вечер на терена на “НеСемейни войни“ излизат едни от най-култовите футболисти и треньори през последните години у нас.

Отборът “Футболисти” се предвожда от известния играч и треньор Емил Велев - Кокала, следван от бронзовия медалист от Световното първенство в САЩ`94 Емил Кременлиев, друг национал на България -Радостин Кишишев, бившият вратар на “Ботев” Пловдив и “Славия”  Славчо Тошев и известният с прякора си “Радостта на народа“ Божидар Искренов – Гиби.

Срещу тях ще излезе едно от най-емоционалните семейства, участвали в предаването този сезон – щурите пет момичета от семейство Тушеви, водени от капитанката си Мирка.

Кой ще покаже повече умения и съобразителност, ще разберем, когато двата отбора се вкопчат в здрава битка. Кой ще победи – гледайте “НеСемейни войни“ тази вечер от 18.00 ч. по  NOVA.