Гледайте хитовия риалити сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Нови любовни трепети очакват приятелките в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Марио е неприятно изненадан от сближаването на Настя и Джулия. Много скоро раздразнението у ще се прояви, когато Джулия му заявява, че Настя е намерила неин приятел руснак, с когото тя ще сключи фиктивен брак за много пари. Как ли ще се отрази на Марио “лечението” с неговите камъни по неговата глава?

В живота на Галя се появява нов ухажор, който кара сърцето ѝ да бие, но се завръща и Жоро, който отново я плаши. Италианеца я предупреждава, че новият ѝ приятел се движи в престъпните среди. Тя не му вярва и мисли, че го клевети. Каква е обаче истината за новия ѝ приятел?

Кети признава на приятелките си, че е влюбена в Сами, но не смее да му се довери. Ще открие ли начин да превъзмогне страховете си?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY