Как испанска „манджа“ за народа се превръща в един от най-изисканите специалитети у нас?
Тази събота от 18.00 ч. „Ничия земя“ разказва за откриването на непреходното в иначе преходното „нещо за ядене“. Ще разкаже за Лъчо - най-добрият юрист сред готвачите и най-добрият готвач сред юристите.
А историята му е също толкова необикновена, колкото в центъра на българското село да се приготвя оригинална испанска паеля. И така - пресечната точка, точката за срещи и пристан на опитния кулинар, завършил и полицейско училище, се оказва в село Чеканчево. Желанието му да я кара тихо и кротко не се получава. Тълпи от приятели превръщат добрия готвач в доверен колкото личния лекар.
Как и защо? Разрива „Ничия земя“ тази събота, от 18.00 ч. по NOVA.