За промяната отвътре навън разговор с лектора Емилия Белчева и многодетната майка Надя Радева

Нашето тяло е отражение на психиката ни. Това каза в ефира на „Социална мрежа” международният лектор и треньор Емилия Белчева.

„Когато се чувстваме щастливи и обичани, ние изглеждаме добре. И обратно- когато трупаме гняв и тъга, тялото ни го показва. Болестите обикновено означават някакъв стрес. Тялото се адаптира към стреса, но колкото повече от него имаме, толкова повече системите ни в организма се сриват”, обясни тя.

Белчева е категорична, че освен за тялото си, трябва да работим и върху емоциите и психиката си, за да се чувстваме добре.

Надя Радева е майка на четири деца. След поредно боледуване, решава, че трябва да промени нещо в живота си.

„Последните две години ангажиментът ми основно е към грижата за децата. След едно боледуване, реших че имам нужда от промяна. Още тогава бях чувала за Емилия и нейните методи. Взех решение да се фокусирам и върху себе си. От януари месец до сега почти всеки ден съм във фитнес залата и тренирам. Здравето ми е моя отговорност”, казва тя.

Надя споделя още, че ежедневните й задължения не са се променили, но нагласата към тях е, което е и основното, за това да се чувстваме добре.

Повече вижте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.