Подкрепящи властта вярват, че ще се намерят 121 „достойни” депутати

За пореден ден се проведе демонстрация в подкрепа на правителството. Малко след 18 ч. пред централния ход на Народното събрание се събраха симпатизанти на "Продължаваме промяната". Те се обявиха за едно по-добро бъдеще. Признаха, че кабинетът „Петков” е допуснал грешки в комуникацията с хората, но това можело да бъде поправено.

„Аз, моето семейство и много от моите приятели и колеги сме тук, за да изкажем нашата морална подкрепа към правителството и депутатите, които бранят европейското бъдеще на Българи я бъдещето на нашите деца”, каза Александър Оскар.

След гласуването на вота на недоверие към демонстрантите се присъединиха и част от представителите на властта.

Председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров бе категоричен, че целта на ПП е “да направим всичко възможно да не се стигна до избори”.

“Македония беше просто една димка, която да отвлече вниманието на хоратата и депутатите от истинските въпроси. Камъните, които обърнаха каруцата бяха милиардите за АПИ”, заяви още той. 

“Парламентът продължава своята работа”, категорично заяви и Христо Петров. 

 

 

 

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.