За надеждите след отпадането на смъртната присъда вижте разказа на Бисер Манолов

7 години по-късно тази събота в „Ничия земя“ ви срещаме с Бисер Манолов - бившият полицай, попаднал зад решетките. Въпреки опитите му да получи помилване, присъдата му си остава същата - доживотен затвор без право на замяна. След близо 30 години зад решетките, бившата барета, трафикант на оръжие, обвинител в Страсбург, изобретател и по присъда - убиец, продължава да отрича за 17 разстрела. Твърди, че се опитвали да му припишат десетки екзекуции през 90-те.

"Ничия земя": Кое е това момиче? (ВИДЕО)

Разпитван е включително за убийството на Васил Илиев. Смятан е за един от най-големите престъпници на прехода и от полицай става подсъдим през 1994-та, когато е арестуван за убийството на сарафката Виолета Георгиева, при обир на 2 милиона лева в центъра на Кюстендил. Приел ли е обаче факта, че никога няма да излезе на свобода?  

За надеждите след отпадането на смъртната присъда, за времената на мутрите, разпределянето на територии и траектории на куршуми - гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.