Вижте какви са предимствата на различните видове изтривалки

Есента е тук, а зимата наближава, носейки със себе си уют, красота, но и дъжд и сняг. Това означава, че трябва да подготвим помещенията за кал, прах и мръсотия и да се постараем да ги спрем още на входа. Как? С помощта на изтривалки, разбира се.

Една изтривалка, поставена на правилното място на входа, може да предотврати разнасянето на мръсотия из помещението. Освен това тя може да предпази посетителите от подхлъзване, както и да подсигури приветливо, чисто и дизайнерско посрещане. Изтривалките на Lindström са един чудесен начин да подсигурите безопасност, хигиена и добър имидж във всяко помещение, независимо от сезона.

Видове изтривалки и техните предимства

С Lindström може да се възползвате от следните видове изтривалки:

  • Стандартни – стандартните изтривалки са изработени с гумена подложка и благодарение на нея са фиксирани на едно място. Това предпазва посетителите от подхлъзване. Допълнително, те попиват мръсотия и вода, които могат да бъдат внесени отвън.
  • Дизайнерски – дизайнерските изтривалки могат да бъдат изработени по ваш дизайн – в тях може да бъде имплементирано логото ви или надпис, с който искате да приветствате гостите си. Те допринасят за добър имидж и привлекателност на всяко помещение.
  • Гумени ергономични анти-умора – тези високотехнологични изтривалки успешно намаляват напрежението в ставите и гърба, което води до по-добър комфорт и по-висока безопасност в помещенията. Те са особено подходящи за работни места, на които хората прекарват дълго време прави.
  • Входни – входните изтривалки са перфектни за поставяне на входа на дадено помещение, тъй като тяхната основна цел е да спрат едри песъчинки и вода, които могат да бъдат пренесени през входната врата и следователно разнесени из помещението. Освен това тяхната повърхност предотвратява подхлъзване.

Защо да изберете изтривалки Lindström?

Изтривалките на Lindström ще подсигурят постоянна чистота и висока хигиена в помещението, тъй като всичката мръсотия ще бъде спряна още на входа. Допълнително, благодарение на тяхната специфична изработка, те лесно спират натрупването на влага и допринасят за безопасност от подхлъзване и падане. Ако се спрете на дизайнерска изтривалка, тя може да подпомогне за подобряване на атрактивността на дадено помещение, както и имиджа на бранда.

Добрия имидж се гради върху доволни клиенти, а когато помещението ви е винаги чисто и красиво, то щастливите клиенти ще са много. Дизайнерските изтривалки са чудесен начин да подсигурите уют, декор, чистота и безопасност едновременно.

Ако имате интерес към услугата на Lindström за изтривалки под наем – не се колебайте, а се свържете с нас още сега! Заедно ще изберем най-подходящото решение спрямо нуждите на Вашия бизнес. Внесете чистота, комфорт и стил в помещението с Lindström! Обадете се още сега на телефон +359 2 841 1110 или на имейл infobg@lindstromgroup.com