По нейни думи формацията ще влиза само в тематични коалиции

„Величие” няма да търси партньорства с политическите сили, представени в 50-ия парламент. Имаме различия, които се потвърдиха. За нас съставянето на правителство не може да бъде на всяка цена, защото партиите, които досега участваха в този процес, са компрометирани”. Това каза кандидатът за депутат от „Величие” Красимира Катинчарова в ефира на „Здравей, България”.

„Величие” откри предизборната си кампания в Троян

По нейни думи от години държавата се ограбва. „Има изтичане на средства към частни и големи играчи. Страната и финансите ѝ не се управляват добре. Формирането на бюджета и разпределението на средствата не са оптимални”, смята Катинчарова.

„Представяме си правителство не в този, а в предстоящия парламент. Не можем да подкрепим старите играчи. Търсим тематични коалиции”, заяви още тя.

По нейни думи от „Величие” са очаквали подкрепа от страна на „Възраждане”. „Очаквахме, че в лицето на „Възраждане” ще имаме естествен съюзник по постигане на общите ни обявени цели, но се натъкнахме на изключително враждебно отношение от тяхна страна”, добави Катинчарова.

„Повече от 10 години прокуратурата не е намерила данни за престъпление, за да образува проверки. Чух, че Ивелин Михайлов е най-проверяваният човек във Варненско и досега не е имало повод за образуване на дело срещу него”, посочи тя.

Целия разговор гледайте във видеото.

Редактор: Виктория Гетова