Условията в автобуса – капеща от покрива вода и студ

Кошмарна екскурзия до Албания. За това сигнализираха зрители на NOVA. 

По думите им условията в автобуса, с който пътували, били много лоши – капеща от покрива вода и студ. Проблемите не свършват с превоза, a продължават и в хотела в Албания, където се оказало, че няма ток и вода 

"Температурата беше от порядъка на 14 градуса. По едно време дойде един от шофьорите, започна да уплътнява със списания, вестници, но и те свършиха след това започна да се облепва с лейкопласт, след това се донесе едно руло тоалетна хартия", разказва София Минева.

Така започнала екскурзията до Албания за 45 души. По думите на пътниците, ситуацията се влошила още повече, когато завалял дъжд и водата започнала да тече вътре в автобуса. 

Екип на NOVA потърси туристическата фирма, която е организирала екскурзията. 

"Ние сме сигнализирали, че има проблем с климатика. Основният проблем всъщност е това, на пътниците сме предложили компенсация. Както разбирам, е имало и проникване на вода от дъжда, но в момента документ за това при мен няма", коментира управителят Байко Байков.

Междувременно се оказва, че автобусът отново е на път.

На връщане 30 от пътуващите правят протокол за нарушения. Ще го разпратят до управителите на фирмите, които са организирали екскурзията, както и до всички отговорни институции. 

Екип на NOVA потърси представители на туристическата фирма, която е организирала екскурзията.

Гледайте техния коментар утре в "Здравей, България" от 7 часа.