Документално риалити в ефира на Нова ТВ

Новото документално риалити „Съдби на кръстопът” ще се излъчва всеки петък от 21.00 ч. по Нова ТВ. Предаването е заснето по действителни случаи и е световноизвестен формат, който в България се реализира от Краси Ванков.
 
Още първият епизод на 11-и октомври представя драматична история, която може да се случи на всеки от нас. Премиерата проследява съдбата на задружно семейство, чиито щастливи мигове са преброени. 
 
След дългогодишен брак и две прекрасни деца 37-годишна съпруга е изоставена от мъжа си. До този момент семейството е живяло в хармония и е добре обезпечено. Всичко се променя, когато съпругът се влюбва в по-младо момиче. Изоставената съпруга не е работила от 15 години, за да гледа децата и да се грижи за домакинството. Жертвала е кариерата и личното си развитие, за да има стабилно семейство. 
 
Новината, че нейният чудесен съпруг е дълбоко влюбен в друга жена, шокира домакинята. Тя е имала пълно доверие на своя партньор. „Другата” дама е млада, красива и с желание за кариера. Тя е готова на всичко, за да започне живота си на чисто с откраднатия съпруг, като дори влиза под кожата на неговите деца, които я намират за очарователна и забавна. 
 
С разбито сърце, самотна, уплашена и отчаяна, изоставената съпруга трябва да се изнесе от уютната семейна къща, а децата предпочитат да останат при баща си. Той поне може да им осигури лукса, на който са свикнали. Отчаяната жена вижда, че семейството й изглежда щастливо и без нея, а тя самата е сменена като стара вещ. 
 
Опитите й да си намери работа след 15 години пауза са отчаяни, но най-тежкото е, че усеща как губи децата си. Могат да й бъдат отнети дори и родителските права.
 
Дали ще успее да намери сили и воля в тази тежка ситуация, дали ще спечели децата си или ще потъне изцяло – ще стане ясно в петък от 21.00 ч. по Нова ТВ.