Майският брой на списание EVA е вече на пазара

„С Фънки сме в много добри отношения”,  признава Джордж Майкъл пред  списание EVA. Не, това не е онзи Джордж Майкъл, а приличащият на него като две капки вода Къци Вапцаров. В новия брой на списание EVA шоуменът разказва за превъплъщенията в живота и на екрана и най-различни, смешни по начина, по който Къци умее, истории.

 „В Къщата той (Фънки) просто се забавляваше да излиза от кожата си и да буйства по свой артистичен начин, без да се съобразява с никого“, споделя Къци. Добросърдечният шоумен Вапцаров разказва за съпругата си, с която се запознали на купон, но не на раздаването на Оскарите или в казино в Кан, за синовете си и въобще за децата, от които „може да се научи много”. „Да се правиш на луд, да не отговаряш, като не ти изнася, да не се обръщаш, ако те викат за лошо. Да ти става лошо, ако не ти харесва да правиш това, което те карат“.

Списанието говори и с хубавата Елена от Big Brother по повод участието ѝ в Dancing Stars. Елена споделя за трите години омраза, които е преживяла след излизането си от риалитито, което я направи известна, уроците, които е получила от бившия си съпруг Миро и краткотрайната си връзка с Мариан.

А на корицата изданието представя британската певица Лиса Стенсфийлд, която допуска екип на списанието в своя дом за ексклузивно интервю месец преди концерта ѝ в България.

Майският брой на списание EVA е вече на пазара.