Втори сезон на „Великият понеделник” – зрителите избират кой филм да гледат по KinoNova от 9 юни

„Великият понеделник” – най-демократичната телевизионна кампания, която първа даде властта в ръцете на зрителя, се завръща с нов, още по-велик сезон в ефира на KinoNova. От 9 юни зрителите няма да са само зрители, а ще бъдат истински кино повелители.

На Facebook страницата на канала те ще избират кой филм да гледат всеки понеделник от 21.00 ч., но и много повече. Вторият сезон на „Великият понеделник” ще предложи на киноманите много нови неща и един истински свят, в който те повеляват. Тази година платформата е изключително интерактивна – тя предлага възможност за дискусии, коментари, както и създаването на истински кино общности. Успоредно с това, зрителите ще могат да качват снимки на тема „Кино” в официалните канали в Twitter и Instagram, а наградите, които очакват всички в инициативата, са още по-атрактивни и киномански. 

Вторият сезон на „Великият понеделник” се завръща, броени дни след като кампанията бе отличена с бронзова награда Effie на тазгодишните Effie Awards в категорията „Медийна реклама”. Най-голямото признание обаче идва от самите зрители – миналата година близо 50 000 киномани се включиха във „Великият понеделник”, заявявайки категорично желанието си да избират какво да гледат.

Тръпката от това зрителите ще си припомнят още този понеделник, 9 юни, когато ще видим първата кино петица и заглавията, от които всеки ще може да избере своя фаворит. А дали той ще се окаже изборът на публиката и дали ще бъде определен за победител – отговора ще разбираме всеки велик понеделник от 21.00 ч. по KinoNova.