Късметлии от цялата страна отново си тръгнаха с усмивка и пълни джобове от предаването

Тази събота положителните емоции отново не пропуснаха никого от участниците в игрите на Национална лотария. Късметлии от цялата страна отново си тръгнаха с усмивка и пълни джобове от предаването.

Рашко Асенов сподели, че се е върнал в България само за да вземе участие в играта „На крачка от късмета“  на Национална лотария. Той живее и работи в Италия. Връща се всяка година през месец август, а това лято е закупил и регистрирал билетите от лотарията. Късметът му се усмихва, получава мечтаното обаждане и той се завръща в родината, за да играе за мечтаният автомобил. Играта на „Крачка от късмета“ обаче изпрати Йордан Георгиев с чисто нов автомобил. Късметлията е от град Добрич. Той е на 20 години и споделя, че в студиото на Национална лотария е сбъднал една своя мечта - да има собствен автомобил. Йордан все още няма шофьорска книжка. Споделя, че възнамерява да запази колата и да изкара нужния документ, за да е правоспособен водач на френското возило.

Играта „Сейфове“ ощастливи две дами от град София.  Анита Александрова спечели 1000 лева, а Моника Симеонова си тръгна със сумата от 2000 лева.

Димитър Ангелов от гр. Петрич е късметлията, който спечели моментна печалба от билета „ЛОТО+“ в размер на 100 000 лева. Късметлията се завръща от Англия преди шест месеца. Там със своята съпруга Естела са работили във ферма за гъби. „Тръпката е много голяма. И на нас ни се случи нещо хубаво. Сега искаме да направим собствен бизнес, за да не се налага да работим на подобни места, както в Англия“, сподели съпругата на късметлията.

Чекове за моментните си печалби в студиото на Национална лотария получиха още петима къметлии. Васил Илиев от град Пловдив получи чек за 10 000 лева печалба от билета „БИНГО ЛОТО“. Любомира Кожухарова от Стара Загора получи чек за 10 000 лева печалба от новия билет „ЛОТО ЗОДИАК“. Владислав Илиев се прибра с 5 000 лева по-богат от билет „СБЪДНИ МЕЧТИТЕ СИ“. Илия Милев село Мало Конаре получи чек за 5 000 лева печалба от билета „ЛОТО+“, а Снежина Димитрова от гр. София взе чек за 5 000 лева печалба от новия билет „ЛОТО ЗОДИАК“.

Любка Маринова е категоричният победител, който изтегли за първи път най-високата карта - номер 50, за участие в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Само няколко верни предположения бяха нужни Любка, за да натрупа 30 000 лева. Тя реши, че не желае да рискува натрупаната сума и прекрати своята игра. Щастливката си тръгна  хиляди планове за какво ще използва парите. След предаването късметлийката сподели: „ Позитивен човек съм и вярвам, че това ми помогна. Имам кутия от обувки вкъщи, която е пълна с билети на Национална лотария. Инвестицията си заслужаваше. Имам една голяма мечта и тя е да си направя околосветско пътешествие с кораб. Сумата ще ми е достатъчна, за да я осъществя. Пожелавам на повече хора късмет като моя“.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.