Лорда разказа на Гала за своите преживявания във VIP Brother

„Понеже (Съквартирантите) стъпват на чужди рамене, за да изглеждат по-високи, аз се възпротивих по свой собствен начин” – така лорд Евгени Минчев обясни своето избухване при мисията „Комсомолски кули” във VIP Brtoher Образцов дом при гостуването си в предаването „На кафе”. Според него повечето Съквартиранти са се държали лицемерно по време на изпитанието и са неглижирали истината. „Имаше три кубчета с надпис „Аз съм гей”, но никой не ги взе, дори и аз не взех. Значи в Къщата е имало трима гейове”, разказа Евгени Минчев.

Той призна, че „витиеватото” прикриване и отричане на сексуалността на нейната дъщеря е провокирало неговото избухване към Йорданка Христова и употребата на израза „майка на лесбийка”. Лордът разказа и защо са се влошили неговите отношения с певицата.

„Тя се срути в очите ми като човек, като звезда. Продължавам да я харесвам като певица, аз съм отраснал с нейните песни, но я открих като темерут, като властна и дребнава жена и не искам да я виждам повече в живота си”, разкри Евгени Минчев.

„За сметка на това открих нови хора. Хора, които никога не съм очаквал да харесам”, заяви Лорда. Той смята, че е завързал приятелство с всички в Къщата.

Какво разказа още Евгени Минчев за отношенията си с Иво Аръков и другите Съквартиранти, по време на гостуването си в „На кафе” гледайте във видеото в NovaPlay.

Не пропускайте да видите как ще се развият отношенията между обитателите на Образцовия дом след излизането на Лорда в епизода на VIP Brtoher  тази вечер от 20.00 ч. по Нова.