Не пропускайте номинациите във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова

Настроенията в Къщата на VIP Brother за пореден път преминаха от единия полюс в другия. В шеги и закачки минаваха дните на Съквартирантите, които буквално се вдетениха и се отдадоха на мръсни номера.

Няколко мъже осъмнаха с лакирани нокти, а Wosh MC дори получи вечерен грим. Той се намеси в разговорите за секс и изневяра между дамите, за да защити позицията си, че съществува истинска любов.

След месец на изолация Съквартирантите приемат всичко от външния свят като далечно и интересно. Едно авиошоу докара Йорданка Христова и компания до притеснителни пориви дали не е започнала война, като тя дори анализира политиката на Русия.

Разделението се завърна в Къщата - красноречива беше реакцията на Зорница Линдарева, когато отново видя бившия си любовник Тачо. Тя се разочарова от решението на Big Brother, не поздрави Тачо, а нейните доскорошни приятели Тити Папазов и Влади Въргала сложи в графа „врагове”.

Как последнитe събития в Къщата ще се отразят на номинациите зрителите ще видят във VIP Brother в сряда от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.