Не пропускайте „Голямата уста” тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Шокиращи разкрития за Албена Вулева и скандалното предаване от миналото „Сигнално жълто” ще представи Венета Райкова в „Голямата уста” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

След влизането на колоритната й майка Людмила Захажаева във VIP Brother, тя се смути и отстъпи мястото си в устите на Съквартирантите. Те определиха Людмила като „по-голямото зло”, а рускинята не спести критиките си към всеки, включително към дъщеря си. 

Гостите в студиото ще разкрият нечувани истини за „Сигнално жълто” и скандалната водеща. Една от темите, на които ще се даде светлина, е клептоманията на Албена, както и отговор на въпроса „Защо водещата била изгонена от Рилския манастир и с какво е успяла да ядоса монасите”. Бивши членове на екипа на предаването ще бъдат гости в студиото, за да вдигнат завесата на сценария и хората, които са го писали. Зрителите ще научат също какво общо има с това Людмила Захажаева.

Миглена Ангелова, която беше сред постоянните участници в „Сигнално жълто”, също ще гостува в студиото, за да разкаже своите истини за Вулева. Кулминацията на предаването ще е пряката среща на Венета от студиото и Албена от Изповедалнята на VIP Brother. 

Не пропускайте „Голямата уста” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.