Не пропускайте Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Първите часове на новите Съквартиранти в Къщата ще видят зрителите в епизода на Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Ники Китаеца, Катето Евро, Боби Турбото, Бони, Емил Каменов, Петя Буюклиева, Христо Трифонов, Пламена Петрова, Калина Паскалева и Тодор Славков са новите обитатели в Къщата, които получиха първата си изненада от Big Brother още при влизането. Съквартирантите прекрачиха прага по двойки, а с помощта на специални белезници те ще бъдат неразделни до второ нареждане. 

Една от двойките обаче има тайна мисия - Катето Евро и Ники Китаеца, които бяха извикани в Изповедалнята, за да направят своя избор. Те не знаеха, че другите имат шанса да ги наблюдават на телевизора във всекидневната на Къщата. Катето искаше да развърже себе си, но Ники предпочете да освободи Емил и Петя, тъй като според него се чувстват некомфортно заедно. Big Brother поднесе поредната изненада, като заяви, че свободата има своята цена и тя е автоматични номинации за изгонване на Петя и Емо. 

Междувремено Big Brother не забрави и феновете на шоуто, като им възложи специална мисия. Зрителите могат да повлияят на мисията в Къщата, като гласуват за най-забавен Съквартирант на страницата на шоуто във Facebook до 20.00 ч. тази вечер, а резултатите ще бъдат обявени в първия дейли епизод на Big Brother All Stars по Нова.