Не пропускайте най-щедрото телевизионно шоу и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази събота с чисто нов лек автомобил от студиото на Национална лотария си тръгна Койчо Станев от град Оряхово. Койчо се похвали със стратегия в играта, изградена, след като е гледал всяко предаване на Национална лотария. Той развълнува искрено своята съпруга, която се разплака от щастие. Денят определено бе късметлиийски за него. Койчо сподели, че е пенсионер и е председател на клуба по бадминтон в град Оряхово. В същия ден отборът му стана републикански шампион при юношите на 15 години. Късметлията пожела успех на всички, които искат да са на негово място.

Играта „Сейфове“ ощастливи Радослав Митев от град Чепеларе с печалба 6 500 лева и Милена Павлова от град Костинброд с 5 250 лева. Радослав сподели, че е много щастлив и ще продължи да играе на игрите на Национална лотария. След предаването Милена разказа, че е много щастлива, защото е взела участие в играта. „Винаги съм купувала билетите на Национална лотария и съм вярвала, че ще спечеля. Пожелавам тези положителни мисли на всички, за да печелят както мен“.

Захари Бахаров раздаде чекове с парични печалби на седем късметлии в студиото на Национална лотария. Дончо Димитров от град Димитровград спечели 20 000 лева от билета „ЛОТО+“. „ЛОТО+“ бе печеливш и за Десислава Симеонова от град София, която си тръгна с печалба 5 000 лева. Новият билет „ЗЛАТНАТА 7“ зарадва двама късметлии. Стефан Щерев от град Варна спечели 10 000 лева, а Русин Кемалски получи чек за 5 000 лева. „СБЪДНИ МЕЧТИТЕ СИ“ донесе радост на Денис Кичуков от град Пловдив, който спечели 10 000 лева. Генади Милев от град Перник, също е доверил късмета си на билета „СБЪДНИ МЕЧТИТЕ СИ“. Той си тръгна с печалба 5 000 лева. Момчил Янков от град София спечели 5 000 лева от билета „ЛОТО ЗОДИАК“. Марияна Рачева от град Бургас получи плик с печалба 2 000 лева от играта „СПЕЦИАЛЕН ВТОРИ ШАНС“.

Колелото в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ определи  Славчо Шенев да играе за четвърт милион лева. Славчо събра 30 000 лева, когато направи и своята първа грешка на сфера номер 7. Той бе категоричен, че не желае да рискува спечелената сума и се отказва да продължи нататък. Играта изпрати софиянеца с печалба 30 000 лева.  Славчо Шенев е на 55 години от град София, В момента е безработен и неговата мечта е да започне печеливш бизнес със спечелената сума.

Кои ще са новите късметлии в игрите, ще разбере в следващия епизод на Национална лотария в събота от 19.30 ч. по Нова.