„На кафе” с Жени и Тачо

„Четвъртото място във VIP Brother 2014 е напълно заслужено, не смятам, че аз и Тачо сме достойни за победители”, заяви Жени Калканджиева в „На кафе”. Тя и съпругът й гостуваха в студиото, за да представят равносметката си от изминалия сезон в Къщата на VIP Brother. Тачо на свой ред направи сравнение с класирането на Световното първенство по футбол през 1994. „В крайна сметка имахме доста излагации вътре”, отбеляза Жени.

„Казах на всички още в началото, че повече от две седмици няма да издържат. Повечето не ги познавах, но като ги видях как влизат, си казах, че това не са те, за които се представят. Въобще не пиеха някои, не пушеха, накрая не можахме да си разделим цигарите”, коментира Тачо. 

Жени обърна внимание, че става дума за шоу, в което и двамата са останали искрени: „С него можехме да се договорим да се правим на свети води ненапити. Но ние трябваше да покажем това, което сме. Определено не сме семейство за пример, а и не знам дали има такива семейства. Ние сме по-импулсивни, по-емоционални, понякога говорим, преди да помислим”, добави Жени.

Целия разговор с Жени и Тачо гледайте в „На кафе” в NovaPlay