Малката „Голяма надежда” и Йоан Баков от 4U от X Factor ще участват в благотворителен концерт в Пловдив

Малката „Голяма надежда” Ерика Адамс дарява усмивки на болни връстници. Талантливото момиче от музикалното шоу по Нова ще участва в традиционния благотворителен концерт на 15 декември от 19.00 ч. в Концертната зала в Пловдив. В събитието, организирано от Фондация „Светът на Ерика” със съдействието на Държавна опера - Пловдив, ще участва и Йоан Баков от бой бандата 4U, която наскоро избухна на сцената на X Factor, както и още много талантливи млади изпълнители и доброволци.

Организаторите са подготвили приятен коледен концерт с много изненади за най-малките, като във фоайето на Концертната зала ще се състои благотворителен базар с ръчно изработени сувенири. За втора поредна година целта на събитието е да събере средства за две борбени деца от Пловдив - шестгодишната Божидара Георгиева (Дари) с диагноза ДЦП и осемгодишния Алекс Колев с диагноза Аутизъм.

„Много неща се случиха с двете дечица през изминалата година”, разказва Валентина Адамс, председател на фондацията. „Алекс се научи да плува, а Дари вече претърпя две операции, които ще й помогнат да проходи. Нашето желание е да продължим да подкрепяме семействата им с месечни стипендии, които да помогнат с разходите по рехабилитация на децата, защото те все още имат дълъг път да извървят пред себе си.”

Билетите за концерта са на стойност 8 лева и се продават на касата на Концертна зала – Пловдив. Ако нямате възможност да присъствате на събитието, а имате желание да подкрепите каузата, може да го направите и чрез дарителска сметка: 

Фондация „Светът на Ерика”
IBAN: BG37 UNCR 7000 1520 9286 55, BIC: UNCRBGSF
Основание: Божидара Георгиева или Алекс Колев