Откровения, разделение на лагери и стратегии за победа в Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Откровения, разделение на лагери и стратегии за победа в най-чист вид ще видят зрителите в последния дейли епизод за сезона на Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Разпределението в Къщата е жени срещу мъже и мъже срещу Христо Трифонов. Калина и Катето Евро ще се обявят против нехайството, а Тодор Славков, Ники Китаеца и Емо Каменов ще се обединят срещу поморийския стратег. 

Тодор Славков ще разкрие пред останалите мъже в Къщата пикантни подробности от ергенския си живот. Калина Паскалева отново ще говори за чувствата, които Ники твърди, че има към нея, но този път ще ги разгледа от друг ъгъл. Красивата журналистка ще заподозре Китаеца в подли действия и стратегия за победа. Калина ще го обвини в чистене на имидж и ще набеди съпругата му в съучастничество. 

Коледният дух ще завладее Къщата и Съквартирантите ще запишат клип към песента All I Want for Christmas is You. Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата ще се обединят в името на Коледните чудеса и ще положат усилия да изпълнят задачата. 

Но радостта и веселието няма да нарушат правилата на играта, a довечера един Съквартирант ще напусне Къщата. Кой ще заеме почетното шесто място в класацията „Любима риалити звезда на България 2014” – гледайте тази вечер от 20.00 ч. и не пропускайте големия финал на Big Brother All Stars в понеделник, 15 декември, по Нова.