Не пропускайте „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова, когато ще стане ясно ще продължи ли участието на Робърт Патрик в сериала

В хитовия премиерен сериал „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова екипът на гениалния Уолтър О’Брайън трябва да спре ядрена катастрофа в стар ядрен реактор, който е със счупен предпазител. 

Парадоксът е, че за да предотврати потенциалния колапс, екипът трябва да внедри техния бивш колега Марк Колинс - гений, който преди време излиза от релсите. Колинс е радио хакер и от години подслушва тайни разговори за ядрения реактор. Уолтър е наясно, че има нужда от проблемния Колинс, за да разреши проблема. Същевременно никой в екипа не е щастлив от завръщането му, особено Хепи. 

Принудени да работят отново с нестабилния си бивш колега, „Скорпионите” отиват в къщата на Марк, за да открият радио записите за ядрения реактор. Там намират невероятен архив от прихванати разговори, трупан с години, който включва лични мобилни разговори и топ секретни военни комуникации. 

Колинс разкрива проблема благодарение на прослушан разговор между директора по сигурността и съпругата му. Изплашен да докладва, той напуска работа си, а сега е ред на „Скорпион” да разреши проблема. Екипът закопчава белезници на Колинс и го довежда до реактора, за да спре прегряването и да предотврати ядрена катастрофа. Нещата обаче се объркват и гениите са принудени да тичат като професионални атлети, за да спасят живота си. В последната минута преди да напуснат зоната, вратите се затварят и агент Кейб Гало остава сам в капана на тиктакащия реактор.

Ще продължи ли участието на Робърт Патрик в сериала, гледайте тази вечер в „Скорпион” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.